Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Δένδιας θα συναντήσει τον ναζιστή Ζελένσκι στο Κίεβο

  Στην Ουκρανία βρίσκεται ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, για τρίτη φορά μετά την έναρξη της ρωσική επίθεσης στη χώρα, αλλά για πρώτη στο Κίεβο, μιας και οι δύο προηγούμενες επισκέψεις του ήταν στην Οδησσό. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ έφτασε στο Κίεβο με τρένο μέσω Πολωνίας.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στόχος της Αθήνας με την επίσκεψη αυτή, είναι να στείλει σαφές μήνυμα ότι τάσσεται υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας όλων των κρατών και ότι καταδικάζει τον αναθεωρητισμό απ’ όπου κι αν προέρχεται.

  Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Νίκος Δένδιας με σχόλιο στο Open, θα έχει συνάντηση εκτός από τον ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα και με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ