Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ο Γιώργος Παπανδρέου καταγγέλλει στελέχη της ΝΔ που τηλεφωνούν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ

  Eπιμένει στη στρατηγική του περί εξωθεσμικών παρεμβάσεων στις εκλογές ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος Γιώργος Παπανδρέου καταγγέλλοντας πως στελέχη της ΝΔ, τηλεφωνούν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων για επηρεασμό της ψήφου.

  «Ξέρω ότι στελέχη της ΝΔ παίρνουν τηλέφωνα για συγκεκριμένους υποψηφίους. Δεν θα πω ονόματα, αλλά είναι δεδομένο. Προφανώς κάτι φοβούνται στη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ ξαναμπαίνει στο προσκήνιο της πολιτικής, αλλά τα αντισώματα της παράταξης είναι δυνατά και όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν να παίξουν ρόλο αυτές οι παρεμβάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στον Αlpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

  «Υπάρχει ο μόνιμος στόχος, ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν ελέγχουν», επαναλαμβάνει τις καταγγελίες περί εξωθεσμικών παρεμβάσεων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και συνεχίζει, «κάποιοι θέλουν ένα ΚΙΝΑΛ μικρό, βολικό και ελεγχόμενο».

  Υποστήριξε πως «από τη στιγμή που αποφάσισα και ανακοίνωσα ότι διεκδικώ την προεδρία του ΚΙΝΑΛ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου και συσπείρωση γύρω από το κόμμα», επικαλούμενος και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν μεγάλη άνοδο του ΚΙΝΑΛ και πτώση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

  Στην ερώτηση για ποιον λόγο δεν θα συμμετάσχει στο debate μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους στην ΕΡΤ, απαντά πως «με τους όρους που διεξάγεται δεν θα ήταν σωστό και δεν θα ήθελα να πληγώσω την παράταξη».

  Ενώ ερωτηθείς για συνεργασίες με άλλα κόμματα, απάντησε: «Εγώ θα παλέψω να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και μετά θα δούμε, βεβαίως. Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω για συνεργασίες αυτή τη στιγμή».

  Αναφορικά με την επαναφορά των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε χαρακτηριστικά:

  «Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήμουν για πολλά χρόνια. Είναι μέσα στην καρδιά μου το ΠΑΣΟΚ. Ο ήλιος ο πράσινος συμβολίζει τις αξίες μας. Τα σύμβολα μας ανήκουν, θα τα αξιοποιήσουμε, όμως θέλω να γίνει αυτό με δημοκρατικό τρόπο», παραπέμποντας στο συνέδριο που θα ακολουθήσει, όπου θα εκλεγούν τα υπόλοιπα όργανα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ