Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Οριστικό τέλος στα σενάρια: Δεν θα γίνει συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

  Οριστικό τέλος στα σενάρια περί πιθανής συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο στο περιθώριο της Γ.Σ. του ΟΗΕ έβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  Μιλώντας στον Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, ο Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι «δεν θα γίνει συνάντηση με Ερντογάν και ούτε ήταν στο πρόγραμμα να γίνει, για τον απλούστατο λόγο ότι η παρουσία των δύο ηγετών στην Αμερική δεν συνέπιπτε».

  Μάλιστα, σημείωσε ότι μια τέτοια συνάντηση Ερντογάν–Μητσοτάκη «δεν υπήρχε καν στην ατζέντα, στον ορίζοντα. Στην υποθετική περίπτωση που τα προγράμματα συνέπιπταν και που ζητούσαν κάποιο ραντεβού, δεν έχω λόγους να βλέπω ότι δεν θα αξιολογούταν θετικά» και υπογράμμισε ότι «δεν τέθηκε το θέμα με κανένα τρόπο» και ότι «δεν υπήρξε και κάποια κίνηση από την Τουρκία που να δείχνει ότι σκεφτόταν ο Τούρκος πρόεδρος να παρατείνει την παραμονή του στη Νέα Υόρκη».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ