Σάββατο, 14 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση Ξανθού και Φίλη που παίζουν πρόθυμα το παιχνίδι Δεξιάς και διαπλοκής

  Με αφορμή το θέμα των ΜΕΘ, μαίνεται ο εσωκομματικός πόλεμος ανάμεσα στους προεδρικούς και τους κομματικούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Η σύμπλευση των Ανδρέα Ξανθού και του Νίκου Φίλη με κυβέρνηση Μητσοτάκη και ΝΔ για το θέμα των ΜΕΘ έχει φέρει ένταση στην Κουμουνδούρου.

  Ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, διαφοροποιήθηκε από τι καταγγελίες του κ. Γιαννάκου για το ότι υπάρχουν VIP ΜΕΘ λέγοντας ότι όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχουν καμία υπόσταση. Στην συνέχεια ο βουλευτής και πρώην διευθυντής της Αυγής, Νίκος Φίλης, συντάχθηκε με την άποψη Ξανθού διαφωνώντας με την επίσημη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζήτησε ακόμα και με ερώτηση βουλευτών να μάθει πόσοι ασθενείς έχασαν την ζωή τους εκτός ΜΕΘ λέγοντας ότι «Δεν βοηθάει μια αντιπαράθεση γύρω από το θέμα των θανάτων. Οι θάνατοι δεν αποτελούν στοιχείο αντιπολίτευσης…».


  Στην Κουμουνδούρου υπάρχει μεγάλη δυσφορία για την στάση του Νίκου Φίλη και του Ανδρέα Ξανθού καθώς όπως λένε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε υιοθέτησε τις απόψεις του κ. Γιαννάκου. Επέμεινε στο θέμα που έχει αναδείξει εξ αρχής ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή στο πόσοι άνθρωποι χάνουν την ζωή του εκτός ΜΕΘ αλλά και στο ενδεχόμενο προτεραιοποίησης κάποιων ασθενών.

  Θεωρούν δε ότι η στάση του Νίκου Φίλη σχετίζεται απόλυτα με τις εσωκομματικές διεργασίες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του Συνεδρίου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ