Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι κακές δημοσκοπήσεις που πήρε στα χέρια του ο Μητσοτάκης τον οδηγούν σε εκλογές

  Οι μετρήσεις μπορεί να καταγράφουν μια σημαντική διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η φθορά είναι πλέον δεδομένη και στα ενδότερα του υπουργικού συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπάρχει ευρύτερος προβληματισμός για την πορεία της κυβέρνησης.

  Εξάλλου, η διαχείριση της πανδημίας και παράλληλα η αρνητική κατάσταση στην οικονομία, προκαλούν πονοκεφάλους για τον Πρωθυπουργό. Οπως μεταδίδει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Αναγνώστου στο Kontranews.gr ίδιος διαπιστώνει ότι για πρώτη φορά μετά την εκλογική νίκη του Ιουλίου του 2019 έχει απέναντι του ένα ισχυρό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο.

  Λόγω αυτού του κλίματος συζητούνταν το προηγούμενο διάστημα –μένει να φανεί εάν θα επανέλθουν μετά την δήλωση ότι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας- εάν και κατά πόσο θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

  Και αυτό διότι στο Μέγαρο Μαξίμου κατανοούν ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να κερδίζει από την κυβερνητική φθορά και να μετακινούνται στην αξιωματική αντιπολίτευση ψηφοφόροι που βρίσκονται στην λεγόμενη «γκρίζα ζώνη» των αναποφάσιστων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ