Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι δημοσκοπήσεις στην Κουμουνδούρου λίγο πριν ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώσει τις υποψηφιότητες – ‘Ετσι διαλέγουν τους υποψηφίους

  Δημοσκοπήσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας τρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιλέξει τους υποψηφίους του βουλευτές.

  Όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο ieιdiseis.gr, στόχος είναι φυσικά η συγκρότηση ψηφοδελτίων με τα πλέον αξιόπιστα, αλλά και δημοφιλή πρόσωπα, ώστε να έρθει πιο κοντά ο στόχος για την πρώτη θέση στις εκλογές και να συγκροτήσει κυβέρνηση προοδευτικών δυνάμεων.

  Στις μετρήσεις που διεξάγονται στις περιοχές της χώρας – οι περισσότερες βρίσκονται στην ολοκλήρωσή τους- εμπεριέχονται τα βασικότερα νέα πρόσωπα που έχουν προταθεί να συγκροτήσουν με τους νυν βουλευτές τα ψηφοδέλτια.

  Την ερχόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων (Ράνια Σβίγγου, Γιώργος Βασιλειάδης και Μιχάλης Καλογήρου) θα μελετήσουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων και θα κάνουν τις εισηγήσεις τους στην Πολιτική Γραμματεία, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνει η Κεντρική Επιτροπή.

  Στόχος είναι ο κύριος κορμός των ψηφοδελτίων να δημοσιοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα.

  Ταυτόχρονα δε με τη δημοσιοποίησή τους θα ανακοινωθεί και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, καθώς έχε συμφωνηθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος να είναι υποψήφιος βουλευτής με σταυρό στην Α΄ Αθηνών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ