Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι δημοσκοπήσεις που βλέπει ο Μητσοτάκης για το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος που είναι… ΣΥΡΙΖΑ

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι η απόφαση Ανδρουλάκη ήταν προειλημμένη. Οι υποκλοπές ήταν «βούτυρο στο ψωμί του», είπε χαρακτηριστικά. Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν «ανειλικρινής» και δεν κρατούσε ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, και πλέον υπάρχει ταύτιση με την Κουμουνδούρου. Ένα χαρτί το οποίο παίζει πολύ συχνά η κυβέρνηση αλλά και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Σε σημείο που έφτασαν να αναρωτηθούν αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ΣΥΡΙΖΑ.

  Η δήλωση όμως του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι η πρώτη επίθεση από τις πολλές που ετοιμάζει στο ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός της ΝΔ είναι τα περί «δυσαρμονίας», σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το topontiki.gr. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε δυσαρμονία Ανδρουλάκη με τους ψηφοφόρους του κόμματός του καθώς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συγκυβερνήσει.

  Είναι γνωστό ότι ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ ακόμη και τώρα μετά τις υποκλοπές όπως τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. «Καταλαβαίνω την οργή του αλλά επιχειρεί μία συνεχή εργαλειοποίηση» τόνισε. Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

  Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Πρωθυπουργός θα επιχειρήσει ξανά ένα άνοιγμα στον Κεντροαριστερό χώρο θέλοντας να συσπειρώσει τους Κεντρώους ψηφοφόρους που τον στήριξαν και ασκούν σκληρή κριτική τώρα με αφορμή τις παρακολουθήσεις. Πάντως, δεν έστειλε κάποιο μήνυμα ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. «Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω για το ποιες θα είναι οι επιλογές μου στις συνεργασίες γιατί διεκδικώ την αυτοδυναμία» τόνισε.

  Τέλος, υπάρχουν φωνές εντός της κυβέρνησης που θεωρούν πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειαστεί βουλευτές για να έχει την πλειοψηφία μετά τις δεύτερες κάλπες θα μπορούσε να τους βρει και μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ