Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Οι δεύτερες σκέψεις του Μητσοτάκη αν δεν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία – Τι θα κάνει με τον πάντα διαθέσιμο Ανδρουλάκη

  Δευτέρες σκέψεις φέρεται να κάνει ο Κυρ. Μητσοτάκης, αν δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία όπως αποκαλύπτει η efsyn.gr. Μπορεί να μην εκλέχτηκε ο προτιμώμενος Ανδρ. Λοβέρδος, αλλά φαίνεται ότι του «κάνει» και ο Ν. Ανδρουλάκης έτσι ώστε να μην πάει απευθείας σε νέες εκλογές.

  Κανείς δεν αμφιβάλλει για το ότι δύσκολα θα αρνηθεί το ΚΙΝ.ΑΛΛ. μια νέα συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ. Γνωστός ο δρόμος. Στο κάτω κάτω μαζί ξεχρεώνουν –αν φυσικά το κάνουν– τα υπέρογκα δάνεια των κομμάτων τους, μαζί έσβησαν από τον χάρτη τα σκάνδαλα οδηγώντας στην «αγχόνη» όσους τα διερεύνησαν και τα κατάγγειλαν, μαζί συγκρότησαν το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο κ.λπ.

  Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σφυροκόπησε στη Βουλή τον πρωθυπουργό για την «περιβόητη» μελέτη και τον προϋπολογισμό, αλλά τυχόν δεύτερες σκέψεις στο Κίνημα Αλλαγής δεν είναι ακόμα ορατές.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ