Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ΔΕΝ θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές – Όλα τα ονόματα

  Αλλαγές στη σύνθεση των ψηφοδελτίων εν όψει των βουλευτικών εκλογών θα έχουμε σε όλα τα κόμματα. 


  Τα ψηφοδέλτια θα ανανεωθούν, ενώ θα υπάρξουν και βουλευτές που θα αποσυρθούν (οικειοθελώς). Ένας από αυτούς είναι ο βουλευτής Χαλκιδικής (Νέα Δημοκρατία) Γιώργος Βαγιωνάς, ο οποίος… μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στη Βουλή ετοιμάζεται να κάνει πίσω για «να δοθεί τόπος στη νέα γενιά». 


  Ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε συμφωνήσει να κάνει πίσω και στις εκλογές του 2019 αλλά τελευταία στιγμή έδωσε τη μάχη του σταυρού. Γεννηθείς το 1940 (82 ετών) εξελέγη στις εκλογές του 2004, 2007 και του 2009. Επανεξελέγη τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015, καθώς και τον Ιούλιο του 2019. 


  Από τον ΣΥΡΙΖΑ – σύμφωνα με πληροφορίες – θα αποσυρθούν Θεόδωρος Δρίτσας και οι βουλευτές Επικρατείας Βασίλης Βασιλικός και Αλέκος Φλαμπουράρης. Οι δύο τελευταίοι δεν φέρνουν πολιτικές αλλαγές στα ψηφοδέλτια καθώς εξελέγησαν στο Επικρατείας, σε αντίθεση με τον Θεόδωρο Δρίτσα, ο οποίος είναι βουλευτής Α’ Πειραιά. Σε περίπτωση που ο κ. Δρίτσας αποχωρήσει οριστικά, υποψήφιος στον Πειραιά θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος. 


  Φυσικά, η πιο «βαριά αποχώρηση» από το Κοινοβούλιο είναι αυτή της Αλέκας Παπαρήγα από το ΚΚΕ μετά από 30 χρόνια…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ