Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Ξεκινά η προανακριτική για τον Νίκο Παππά – Ποιοί από τα κόμματα απαρτίζουν την επιτροπή

  Αρχίζει τις εργασίες της στις 10 π.μ. η Προανακριτική Επιτροπή για τον Νίκο Παππά και την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Η Επιτροπή η οποία αποτελείται από 18 άτομα και συγκροτήθηκε σε Σώμα, θα διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015- 2016 σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

  Η Επιτροπή έχει αρχική διορία δύο μήνες να ολοκληρώσει το έργο της και να καταλήξει σε πόρισμα για το αν η Ολομέλεια της Βουλής θα πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του πρώην υπουργού, ο οποίος ελέγχεται για το κακούργημα της δωροληψίας και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

  Η συνεδρίαση εκκινεί με την εκλογή του προεδρείου, χωρίς να αποκλείεται μία πρώτη συζήτηση για τη λίστα μαρτύρων που θα κληθούν για την υπόθεση. Η Επιτροπή θα απαρτίζεται από τους εξής:

  Από τη Νέα Δημοκρατία: Κελέτσης Σταύρος, Μάνη-Παπαδημητρίου Άννα, Μαρκόπουλος Δημήτριος, Μπαρτζώκας Αναστάσιος, Νικολακόπουλος Ανδρέας, Παπακώστα-Παλιούρα Αικατερίνη, Πλεύρης Αθανάσιος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Τσιγκρής Άγγελος Χιονίδης Σάββας.

  Από τον ΣΥΡΙΖΑ: Καλαματιανός Διονύσιος-Χαράλαμπος, Πολάκης Παύλος, Τζάκρη Θεοδώρα, Τζανακόπουλος Δημήτριος, Χατζηγιαννάκης Μιλιτιάδης.

  Από το Κίνημα Αλλαγής: Κεγκέρογλου Βασίλειος.

  Από το ΚΚΕ: Καραθανασόπουλος Νικόλαος.

  Από την Ελληνική Λύση: Βιλιάρδος Βασίλειος.

  Το ΜέΡΑ25 δεν έχει ορίσει εκπρόσωπο, καθώς αρνήθηκε να συμμετάσχει στην Επιτροπή, επιμένοντας σε ειδικό ανεξάρτητο σώμα ελέγχου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ