Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ξέσπασμα οργής από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκόπηση που δημοσίευσε χωρίς ντροπή το iefimerida

  «Το iefimerida.gr σήμερα κατάφερε να δώσει νέο νόημα στην αναίσχυντη προπαγάνδα».

  Αυτό υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε οργισμένη ανακοίνωσή του για την παρουσίαση σήμερα Δευτέρα από την ιστοσελίδα της δημοσκόπησης της GPO, που έχει γίνει πριν από δύο μήνες και παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή από την εφημερίδα «Τα Νέα» στο πρωτοσέλιδό της.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλει ότι η δημοσκόπηση παρουσιαζόταν από το πρωί ως καινούργια. «Χρειάστηκε να περάσουν ώρες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες, για να προσθέσουν στην ανάρτηση πως πρόκειται για δημοσκόπηση του Μαΐου καθώς και την πλήρη δήλωσή του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία της Παρασκευής» σημειώνει.


  «Η μάχη του αυτονόητου της δεοντολογίας και της αξιοπιστίας φαίνεται πως έχει χαθεί. Καθημερινά βλέπουμε νέο ρεκόρ ξεφτίλας» τονίζει. «Οι ευθύνες της ΕΣΗΕΑ και του ΕΣΡ που από την Παρασκευή δεν έχουν πει κουβέντα είναι τεράστιες» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ