Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ντροπή: Ο Μητσοτάκης υποκλίθηκε κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία

  Επίθεση κατά της ΝΔ, αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

  Στην…ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον “υποκριτή που θέλει να πατά σε δυο βάρκες”, καθώς υπέκυψε στις αφόρητες πιέσεις της φιλοβασιλικής πτέρυγας της ΝΔ για το λαϊκό προσκύνημα.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

  Αυτό που παρακολούθησε σήμερα σε εθνική μετάδοση όλο το πανελλήνιο, ήταν σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η κηδεία ενός “ιδιώτη”.

  Η παρέλαση των υπουργών και των βουλευτών του, η υπαναχώρηση από την αρχική του απόφαση για το λαϊκό προσκύνημα, η επιλογή της ΕΡΤ για τον τριήμερο μαραθώνιο τηλεοπτικής κάλυψης, αφορούσε σύμφωνα με τον υποκριτή κ. Μητσοτάκη που θέλει να πατά σε δυο βάρκες, έναν ιδιώτη που απεβίωσε.

  Κατά τα λοιπά, μόνο η παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού έλλειπε από την τελετή για να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις της φιλοβασιλικής πτέρυγας της ΝΔ, δεν απέτισε απλά φόρο τιμής στη κηδεία ενός ιδιώτη, αλλά υποκλίθηκε σήμερα κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ