Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Να σταματήσει ο ανεύθυνος Μητσοτάκης να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες για την πανδημία

  Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να τηρήσουν πλήρως τα «λίγα μέτρα τα οποία έχουν απομείνει».

  Αναφερόμενος στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη στο Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «είναι αυτονόητο πως με τόσα κρούσματα ημερησίως, παρά το αποτυχημένο 6μηνο lockdown του κ. Μητσοτάκη, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται. Και είναι γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία τα τηρεί».

  Ωστόσο, το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε ότι «ο μόνος που αποδεικνύεται διαχρονικά ανεύθυνος, είναι ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του. Από τις φιέστες πέρυσι που έλεγε πως νίκησε τον κορωνοϊό και τις διαρκείς παλινωδίες μέχρι τα κορωνογλέντια της Ικαρίας και τα ανεπαρκή self test στα σχολεία, που από δύο την εβδομάδα έγιναν ξαφνικά ένα, χωρίς κανείς να εξηγήσει γιατί».

  Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης, που έχει καταστρατηγήσει ό,τι μέτρο έχει επιβάλει, οφείλει επιτέλους να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ