Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  «Να ρωτήσουμε γιατί δεν οργανώνεστε στον ΣΥΡΙΖΑ και να μας γράψουν ‘γιατί είσαστε μ@λ@κες’» – Ακούστε το ηχητικό (aud)

  Τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις του Δημήτρη Βίτσα, ανωτάτου και «ιστορικού» στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δ’ αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού, ειδικά για την απροθυμία των νέων να γίνουν μέλη του κόμματος, ανέδειξε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος μέσω του Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1.


  Σε ηχητικό απόσπασμα, παρμένο πιθανότατα από chat στο Facebook μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βίτσας ακούγεται να καταθέτει τον προβληματισμό του, καθώς και μια ενδεχόμενη μέθοδο επίλυσης ενός ζητήματος το οποίο απασχολεί σοβαρά το τέως κυβερνών κόμμα.

  Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας υπό τον Πάνο Καμμένο και κατόπιν υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, προτείνει να διενεργηθεί άτυπη σφυγμομέτρηση «σε ταβέρνες και στέκια του Μεταξουργείου», όπως λέει χαρακτηριστικά.

  Στα σημεία αυτά όπου συχνάζει η νεολαία -και target group προς ενεργό ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως θεωρεί ο κ. Βίτσας- θα πρέπει να μοιραστεί «ένα χαρτί». Με μία και μόνη ερώτηση: «Γιατί δεν οργανώνεστε στον ΣΥΡΙΖΑ;». Το πρόχειρο αυτό γκάλοπ είναι ζωτικής σημασίας για να προχωρήσει η στρατολόγηση καινούργιων μελών και η αναζωογόνηση του κόμματος με νέο αίμα. Είναι σαφές ότι αυτό πιστεύει ο κ. Βίτσας, ο οποίος δεν διστάζει να μοιραστεί με τη συνομιλήτριά του και την πρώτη εξήγηση που του έρχεται στο μυαλό, σαν απάντηση στο ως άνω θεμελιώδες και φλέγον ερώτημα. Και η απάντηση που σκέφτεται ο κ. Βίτσας είναι, απλά και ξάστερα, «γιατί είσαστε μ@λ@κες».

  Όπως λέει ο κ. Βίτσας, ακόμη και αυτή η απάντηση θα ήταν χρήσιμη, διότι, έστω και δια της απογοητεύσεως για την ανταπόκριση που (δεν) έχει το κάλεσμα προς τη νεολαία, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαγάγει κάτι θετικό. «Μια εμπειρία» κατά την έκφραση του κ. Βίτσα. Όπως και να έχει, στα λόγια του κ. Βίτσα διακρίνεται μια τάση προς αυτοκριτική -ή, έστω- ενσυναίσθηση του τι πραγματικά συμβαίνει «εκεί έξω».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ