Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Νέα δημοσκόπηση: Ποιος καρπώνεται το ποσοστό που χάνει η ΝΔ;

  Σημαντική μεταστροφή των διαθέσεων των ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς για τις επιλογές της κυβέρνησης δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis – Δίχως ανατροπές οι πολιτικοί συσχετισμοί.

  Μία ποιοτική τομή στο πολιτικό σκηνικό της τελευταίας τριετίας εμφανίζει η έρευνα της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, στην οποία περιλαμβάνονται οι αξιολογήσεις των πολιτών και για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

  Απώλειες για ΝΔ, κέρδη για κανέναν

  Στα καθαρά ποσοτικά στοιχεία, το κυριότερο εύρημα της δημοσκόπησης είναι η απώλεια της τάξεως των δύο ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου (από 36% τον Ιούνιο στο 34% της πρόσφατης έρευνας). Την ίδια στιγμή ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ παρουσιάζουν περιορισμένης έκτασης και σημασίας δημοσκοπικά οφέλη.

  Παρότι το στοιχείο αυτό, ωστόσο, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθοριστικό, άλλα ευρήματα της έρευνας τα οποία αφορούν τις διαθέσεις των ψηφοφόρων και κυρίως εκείνων του ΠΑΣΟΚ ως προς τις επιλογές της κυβέρνησης, δείχνουν σημαντικές μεταβολές.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ