Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Νέα δημοσκόπηση: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

  Προβάδισμα με 7,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, που διεξήχθη για λογαριασμό του ΣΚΑΪ -διεξήχθη στο διάστημα 23 με 25 Οκτωβρίου και τα αποτελέσματα βγήκαν από δείγμα 1.207 ενηλίκων, με δικαίωμα ψήφου.


  Ειδικότερα, η ΝΔ φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 33,5% στην αναγωγή επί των εγκύρων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 26%. Το ΠΑΣΟΚ είναι στο 11,5%, στο 5,5% είναι το ΚΚΕ, στο 4% η Ελληνική Λύση και κάτω από το 3% το ΜεΡΑ25.

  Image

  Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι πολίτες ανησυχούν έντονα για την ακρίβεια.
  Τα δύο βασικά βάρη είναι ο λογαριασμός του ρεύματος, παρά τις ελαφρύνσεις και τις παρεμβάσεις από την κυβέρνηση και φυσικά το σούπερ μάρκετ και ειδικότερα των τροφίμων, που έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

  Image
  Image
  Image

  Την ίδια στιγμή, προβληματισμός υπάρχει και για το φυσικό αέριο, ωστόσο τα νούμερα αντικατοπτρίζουν τα νοικοκυριά που διαθέτουν συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο, ενώ μικρότερος είναι ο προβληματισμός για το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης.
  Σε ό,τι αφορά στα ελληνοτουρκικά, το 73% των ερωτηθέντων εξέφρασε μέτρια ή σοβαρή ανησυχία, ενώ μόλις το 20% δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα.

  Image

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ