Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Νέα δημοσκόπηση κρύβει μια τεράστια έκπληξη – Καταρρέει η ΝΔ, αντεπίθεση από ΣΥΡΙΖΑ

  Νέα δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας και χτυπάει καμπανάκια για την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ «κρύβει» και μια έκπληξη στη διαφορά της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ.

  Προβάδισμα εννέα ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata που για την «Εφημερίδα των Συντακτών», ενώ το 64% των πολιτών αξιολογεί αρνητικά την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας. Πρόκειται για μια διαφορά – έκπληξη, αφού μέχρι σήμερα αυτή καταγράφονταν σε διψήφια ποσοστά.

  Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι καλπάζει η αποδοκιμασία των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας. Σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά οι πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τα μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, αποδίδοντας τη συνεχιζόμενη αδιέξοδη κατάσταση, παρά το παρατεταμένο lockdown, στους χειρισμούς της κυβέρνησης.

  Η φθορά της κυβέρνησης είναι σημαντική, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει δυσαρέσκεια και για την αξιωματική αντιπολίτευση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ