Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Νέα δημοσκόπηση κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές

  Η ALCO, για λογαριασμό του ALPHA, την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση του 2023. Το ποσοστό των πολιτών που επιθυμούν αυτοδύναμη κυβέρνηση αυξάνεται σταθερά από τον Σεπτέμβριο, οπότε και τέθηκαν τα εκλογικά διλήμματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας.

  Συγκεκριμένα, το ποσοστό των πολιτών που επιθυμούν να σχηματισθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση φθάνει, πλέον, το 41% από 37% που ήταν τον Σεπτέμβριο, ενώ, το ποσοστό εκείνων που ζητούν κυβέρνηση συνεργασίας υποχώρησε στο 46% από 49%, πριν από τέσσερις μήνες.

  Στο ερώτημα αν θα πρέπει να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα, η υπεροχή του Πρωθυπουργού είναι σημαντική, καθώς το 33% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ του, έναντι 24% που συγκεντρώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Στο ερώτημα πώς θα ήταν σήμερα η κατάσταση αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, το 41% δηλώνει χειρότερα, ίδια το 27% και μόλις 23% αναφέρει καλύτερα. Τέλος, σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, το 38% δηλώνει οτι ευθύνεται η διεθνής κρίση, το 25% λέει η κυβέρνηση και το 32% αναφέρει και οι δύο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ