Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μυστικής διπλωματίας συνέχεια στα ελληνοτουρκικά – H συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον «εξ απορρήτων» του Ερντογάν

  Το Πρώτο Θέμα γράφει για συνάντηση της Διευθύντριας του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Άννας-Μαρίας Μπούρα με τον εξ απορρήτων του Τούρκου Προέδρου Ιμπραχίμ Καλίν, στις Βρυξέλλες.

  Η συνάντηση έγινε παρουσία του Γενς Πλέτνερ, διπλωματικού συμβούλου του Γερμανού καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ανοιχτή ατζέντα, χωρίς προαπαιτούμενα, προκειμένου η κάθε πλευρά να διερευνήσει τις προθέσεις της άλλης για επανεκκίνηση των διμερών σχέσεων.

  Όπως ανέφεραν συνεργάτες του Έλληνα Πρωθυπουργού, «αποκαταστάθηκε ο δίαυλος επικοινωνίας» χωρίς να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων ή το ενδεχόμενο να προκύψουν άμεσα νέες συζητήσεις και πιθανή επανεκκίνηση διπλωματικών επαφών μεταξύ των δύο χωρών.

  Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις επαφές Σουρανή-Καλίν, υπήρξε επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας μετά από μακρά περίοδο αναστολής των επαφών αυτών.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmilitaire.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ