Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μπροστά στον δύσκολο χειμώνα η γραμμή Μητσοτάκη είναι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»

  Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η φράση του Στέλιου Πέτσα, ο οποίος αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση τόνισε ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».

  «Την ώρα που η κυβέρνηση ζητάει από χιλιάδες πολίτες να πάνε από το φυσικό αέριο στο πετρέλαιο, στο απλό δημοσιογραφικό ερώτημα αν η κυβέρνηση θα στηρίξει το κόστος μετάβασης ο κ. Πέτσας απάντησε κυνικά με τη φράση “όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για το θέμα, μετά και την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε.

  Και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα έρχεται να μας πει ότι ήταν μια “ατυχής στιγμή” και ταυτόχρονα μιλάει για προσπάθεια διαστρέβλωσης και εκμετάλλευσης.

  Ο κυνισμός και η αλαζονεία συναντά την κοροϊδία. Όσο δεν πάει σπίτι του είναι φανερό ότι δεν μιλάμε για λάθος. Μπροστά στον δύσκολο χειμώνα η γραμμή Μητσοτάκη είναι: “όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ