Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μητσοτακική ιστοσελίδα αποκαλύπτει: Ο Μητσοτάκης σχεδιάζει συγκυβέρνηση με Βελόπουλο – Πόσα υπουργεία θα του δώσει

  Στη βάση υποθετικών σεναρίων για τα αποτελέσματα των εκλογών, οι αρμόδιοι για τον πολιτικό σχεδιασμό στο Μαξίμου επιχειρούν να κάνουν προβλέψεις για το μετεκλογικό τοπίο.

  Σε περίπτωση κατά την οποία η Νέα Δημοκρατία δεν εξασφαλίσει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις δεύτερες κάλπες που θα γίνουν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, τότε άμεση προτεραιότητα είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

  Το πρόβλημα όμως είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι διχασμένο και οποιαδήποτε απόπειρα του Νίκου Ανδρουλάκη να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία θα προκαλέσει παρενέργειες.

  Είναι σίγουρο ότι μια ομάδα βουλευτών θα εγκαταλείψει άμεσα το κόμμα και θα τον καταγγείλει για συναλλαγή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ πέντε με έξι βουλευτές και να συνεργαστούν με τη Νέα Δημοκρατία.

  Μια τέτοια εξέλιξη όμως θεωρείται τοξική γιατί παραπέμπει σε πρακτικές αποστασίας.

  Γι΄ αυτό στο Μαξίμου, όπως αποκαλύπτει η μητσοτακική ιστοσελίδα radar.gr άρχισαν να εξετάζουν σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

  Μια συμμαχία με την «Ελληνική Λύση» δεν προκαλεί καμία απολύτως παρενέργεια, ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί τοξική.

  Με έναν υπουργό, έναν αναπληρωτή υπουργό και τρία υφυπουργεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία καθαρίζει για μια ακόμη τετραετία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ