Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

«Μαθαίνω να βλέπω τον Άνθρωπο» – Η MYTILINEOS υλοποίησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσβασιμότητας και Εξοικείωσης με τη Διαφορετικότητα

Η MYTILINEOS, πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας του Νομού Βοιωτίας και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.), υλοποίησε...
More

  Latest Posts

  Μητσοτάκης στο CNN: Απαράδεκτη η ρητορική της Τουρκίας με τα «fake news» για τους μετανάστες (vid)

  Για απαράδεκτα επικοινωνιακά παιχνίδια της Τουρκίας, και για ένα «πόλεμο» εμπρηστικών δηλώσεων με «fake news» δια στόματος του προέδρου της Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο CNN, τονίζοντας πως η γείτονα χώρα προβαίνει σε εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού.

  Ο Έλληνας πρωθυπουργός, κληθείς να σχολιάσει τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν, που επεδίωξε να προκαλέσει εντυπώσεις με την ομιλία του στον ΟΗΕ, κατηγορώντας την Ελλάδα για πνιγμούς βρεφών στο Αιγαίο, απάντησε στην ερώτηση που δέχθηκε ως εξής:

  «Αυτός είναι ένας απαράδεκτος ισχυρισμός. Η Ελλάδα σώζει καθημερινά χιλιάδες στην θάλασσα. Μόλις σήμερα είχαμε δυο ναυάγια και σώσαμε πάνω από 100 ανθρώπους ανάμεσά τους ήταν και πολλά παιδιά».

  Ο κ. Μητσοτάκης, μέσα από τη συνέντευξή του στο CNN, κάλεσε την τουρκική πλευρά να συμμορφωθεί με τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου και το Δίκαιο της Θάλασσας, ξεκαθαρίζοντας πως η Ελλάδα παραμένει ανοιχτή στον διάλογο.

  «Ο Ερντογάν έχει ενθαρρύνει δεκάδες χιλιάδες να περάσουν στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε μετανάστες. Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με την Τουρκία, η οποία θα πρέπει να ακολουθήσει το Δίκαιο της Θάλασσας» υπογράμμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ