Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Με τον Πορτοσάλτε…» – Το μήνυμα του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που κρύβεται

  Το… μαχαίρι της live τηλεοπτικής αντιπαράθεσης «έστριψε» στον πολιτικό του αντίπαλο ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας τον σε debate και μάλιστα στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή είτε τον παραλίγο υποψήφιο με τη ΝΔ, Γιώργο Αυτιά, είτε τον φίλα προσκείμενο στη ΝΔ δημοσιολόγο, Άρη Πορτοσάλτε, ή όποιον άλλον προτιμά ο πρωθυπουργός.

  Κατά τη δευτερολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέγραψε ως «βαθύτατα εκνευρισμένο» τον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από τα ζητήματα της εθνικής άμυνας καταλήξατε να μας μιλάτε για τον Μάο ως ιστοριοδίφης και αναλυτής της κομουνιστικής παράδοσης».

  Εξήγησε δε ότι ακόμα και ο πρωθυπουργός που δυσκολεύεται να αντιληφθεί την κοινωνική οργή επειδή είναι «κρυμμένος στη γυάλα του Μαξίμου», έχει καταλάβει το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνική βάση και γι΄ αυτό κατέρχεται τέτοιων μεθόδων αποπροσανατολισμού της συζήτησης από το επίδικο.

  Σε εκείνο το σημείο, προκάλεσε για ακόμα μια φορά τον Κυρ. Μητσοτάκη σε έναν τηλεοπτικό διάλογο από όποιο τηλεοπτικό σταθμό και με όποιον παρουσιαστή επιθυμεί ο ίδιος. «Ελάτε να πάμε μαζί και στον ΣΚΑΪ για να κάνουμε διάλογο. Με τον Αυτιά, με τον Πορτοσάλτε, με όποιον θέλετε… Ελάτε να πάμε σε debate», ήταν τα λόγια του.

  Παρά το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης ξαναπήρε τον λόγο για να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να προσπεράσει την πρό(σ)κληση και να μη δώσει καμία απάντηση στο αίτημα του κ. Τσίπρα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ