Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μεταγραφή – έκπληξη στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – Όλοι οι καλοί χωράνε στο νέο κεντροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ

  Συνεργασία ψήνεται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Ποταμίσιο, η οποία όπως ακούγεται θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.


  Οι πληροφορίες θέλουν να είναι ένα στέλεχος το οποίο ήταν κοντά στον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά όχι μπροστά από τα φώτα. Το ερώτημα είναι αν το συγκεκριμένο στέλεχος θα είναι…μπροστά από τα φώτα, με την έννοια ότι θα διεκδικήσει να είναι βουλευτής ή πρόκειται για πρόσωπο που θα βοηθάει συμβουλευτικά τον Αλέξη Τσίπρα.

  Υπενθυμίζεται ότι από το Ποτάμι έχουν προσχωρήσει στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην Βουλευτής και Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος όμως δεν έχει απασχολήσει την πολιτική επικαιρότητα τελευταία, αλλά και ο διεθνολόγος Θεόδωρος Τσίκας. Και οι δυο βέβαια υπήρξαν παλιότερα στο ΠΑΣΟΚ.

  Το σίγουρο είναι ότι όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές πολιτικά ανοίγματα θα γίνονται γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες «πολιτικές μεταγραφές».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ