Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μεταγραφές – φωτιά: Αυτοί είναι οι πρώην ΣΥΡΙΖαίοι που πηγαίνουν στο κόμμα Ανδρουλάκη

  Πολιτικές μεταγραφές εν όψει των επερχόμενων εκλογών φαίνεται να σχεδιάζουν στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το topontiki.gr. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Πανούση και του υποψήφιου βουλευτή (Β’ Αθηνών) Ηλία Λιβάνη. Τίποτα δεν έχει κλειδώσει αλλά οι συζητήσεις έχουν ανοίξει.


  Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Γιάννης Πανούσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας: «η πόρτα της πολιτικής έχει δύο πόμολα, ένα προς τα μέσα και ένα προς τα έξω. Εγώ την πόρτα την έχω κλειστή. Αν κάποιος θέλει να ανοίξει από έξω είμαι εδώ». Ίσως ο πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα να περιμένει από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κάποια κίνηση. Η αλήθεια είναι ότι είχε ακουστεί πως θα βρισκόταν και στο Συνέδριο του κόμματος την Άνοιξη που μας πέρασε.

  Την ίδια ώρα την εμφάνισή του στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την παρουσίαση της πρότασης σχετικά με την αναγέννηση του ΕΣΥ έκανε ο Ηλίας Λιβάνης. Ο γιος του πιο στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου, ακούγεται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αττική με το ΠΑΣΟΚ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ