Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Μετά το σάλο τα «μαζεύει» ο Κούλογλου για τον Τσίπρα

  Προσεκτική ανασκευή των αρχικών θέσεών του -μετά τις αντιδράσεις- έκανε ο ευρωβουλευτής του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης.

  Ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» μετά το άρθρο του περί ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, καθώς δέχθηκε σφοδρή κριτική από βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν.

  Με δήλωσή του στην «Αυγή», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ