Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS προχώρησε στην πώληση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ στη Ρουμανία

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US), μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD), υπέγραψε συμφωνία με την Enel Green Power Romania SRL. μέλος του Ομίλου Enel, για...
More

  Latest Posts

  Μετά τον μίνι ανασχηματισμό έρχεται και ο σαρωτικός: Οι αποτυχημένοι υπουργοί που διώχνει ο Μητσοτάκης

  Η απόφαση για μία δυναμική αλλαγή σε πρόσωπα στην κυβέρνηση είχε ληφθεί πριν τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες κατέκαψαν μεγάλο μέρος των πιο πράσινων περιοχών σε Εύβοια και Αττική. Οι καταστροφές αυτές όμως φαίνεται ότι θα επισπεύσουν την απόφαση για έναν δομικό ανασχηματισμό που δεν θα έχει σχέση με τον μίνι στον οποίο προχώρησε ο πανικόβλητος Μητσοτάκης.

  Όπως αποκαλύπτει το instanews.gr τα πρωτοκλασάτα ονόματα που αναμένεται να απομακρυνθούν από κομβικής σημασίας υπουργεία, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, είναι τέσσερα.

  Στην κορυφή της λίστας έχει τοποθετηθεί το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του εξωκοινοβουλευτικού υπουργού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που βρέθηκε να είναι υπεύθυνος διαχείρισης πολλών κρίσεων τα τελευταία 2,5 σχεδόν χρόνια.

  Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκη Κεραμέως θα ακολουθήσουν, με νέα πρόσωπα να τοποθετούνται στο υπουργείο ανάπτυξης και σε αυτό του παιδείας αντίστοιχα. Ο επικρατέστερος διάδοχος του Άδωνι Γεωργιάδη είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος θα εγκαταλείψει το υπουργείο οικονομικών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ