Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μετά την Τσαπανίδου, νέα έκπληξη από τον Τσίπρα: Ποιον παίκτη μπάσκετ κατεβάζει για δήμαρχο στην Αθήνα

  Mετά την Πόπη Τσαπανίδου η οποία ήταν μία μεγάλη μεταγραφή για τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένης της αποδοχής που υπάρχει στο πρόσωπό της δημοσιογράφου, ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πηγές που επικαλείται ο Μαξιμιλιανός στο bankingnews.gr θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα μία νέα έκπληξη.


  Αυτή του διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναικό και έχει εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή του απέναντι στην κυβερνητική πολιτική και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
  Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υποψηφιότητα Παππά δεν θα έχει να κάνει με την κεντρική πολιτική σκηνή, δηλαδή δεν προορίζεται για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για το δήμο της Αθήνας.

  Θα υπάρξει στήριξη από όλους τους φιλάθλους του Παναθηναικού

  O διάσημος μπασκετομπολίστας Νίκος Παππάς είναι και αθλητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και απολαμβάνει αποδοχή από τον κόσμο των φιλάθλων και των Αθηναίων.

  Μία άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι ο Νίκος Παππάς έχει άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση. Ειδικά στο θέμα του ΟΑΚΑ, για το οποίο η κυβέρνηση ενώ έχει τάξει, δεν έχει δρομολογήσει την παραχώρησή του στη ΚΑΕ Παναθηναϊκός με συνέπεια οι σχέσεις Γιαννακόπουλου-κυβέρνησης να είναι σε ψυχρό επίπεδο.

  Διακομματική στήριξη σε Παππά

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η θέληση του Νίκου Παππά να κατέλθει για το δήμο της Αθήνας ως ανεξάρτητος υποψήφιος και μετά να στηριχτεί από τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα και μάλλον το ίδιο προσανατολίζεται και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Και όχι μόνο. Επειδή, ο Νίκος Παππάς έχει αποδοχή από ένα ευρύ σύνολο, μην ξαφνιαστείτε αν υποστηριχτεί και από κεντροδεξιούς παράγοντες που δεν έχουν καθόλου καλή σχέση με τον κ. Μπακογιάννη.


  Αυτή η συνεργασία σε αυτοδιοίκητο επίπεδο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, τονίζουν πολιτικοί παράγοντες, ίσως αποτελέσει προάγγελο για νέες συνεργασίες σε δήμους-περιφέρειες ενόψει των εκλογών τον Οκτώβριο του 2023 αλλά και σε κυβερνητικό επίπεδο, ενδεχομένως.


  Πάντως, αν ο δήμος περάσει σε κεντροαριστερά χέρια, θα είναι μία μεγάλη πολιτική αλλαγή.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ