Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μεγάλη γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για την Ράνια Σβίγκου – Κόλαφος όσα λένε κορυφαία στελέχη στον Τσίπρα – «Δεν μπορούμε να πάμε να…»

  Σοβαρά παράπονα για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει την Ράνια Σβίγκου για Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν τον τελευταίο καιρό αρκετά στελέχη της Κουμουνδούρου.

  Σύμφωνα με το fimotro.com α παράπονα έχουν να κάνουν με την χαμηλή συμμετοχή του κόσμου στις περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα και στην υπεροχή που εμφανίζει ο Γραμματέας της ΝΔ απέναντι στην Σβίγκου του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικές εκπομπές. “Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές με τόσο κακή παρουσία”, λένε στελέχη της Κουμουνδούρου και προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν για να μην φαίνεται το κενό. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Η Σβίγκου σε σχέση με τον πολιτικό της αντίπαλο είναι τρια επίπεδα πιο κάτω. Και αυτό θα στοιχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ