Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Λευκή πετσέτα από την κυβέρνηση: Ούτε ένας εμβολιασμός την Κυριακή σε 42 νομούς της χώρας

  Οι αρμόδιοι δείχνουν πως έχουν εγκαταλείψει τη μάχη και ελπίζουν πλέον να πετύχει η χώρα την ανοσία με τη νόσηση!

  Διαβάστε τι γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr:

  Μας το επεσήμανε ένας φίλος: Την Κυριακή που μας πέρασε σε 42 νομούς της χώρας δεν έγινε ούτε ένας εμβολιασμός!!! Είχε δίκιο. Κοιτάζοντας τα επίσημα στοιχεία, είχαμε 344 εμβολιασμούς σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων οι 207 ήταν για την πρώτη δόση και οι 109 για τη δεύτερη-οι υπόλοιπες 53 δόσεις ήταν αναμνηστικές!

  Τα στοιχεία είναι απολύτως αποκαρδιωτικά. Την Τετάρτη είχε εμβολιαστεί το 60,5% του πληθυσμού, ενώ δεν προχωρά σχεδόν καθόλου ο εμβολιασμός σε μεγάλες ηλικίες- η πλειοψηφία των ελαχίστων που εμβολιάζονται είναι νέοι! Και μάλλον δεν έχουμε και να αναμένουμε πολλά, καθώς όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση ανέρχονται μόλις στο 63%!!! Αν όμως τα στοιχεία είναι αποκαρδιωτικά, η στάση της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα είναι εξοργιστική. Εβδομάδες τώρα η στήλη έχει επισημάνει ότι –δυστυχώς- οι αρμόδιοι έχουν ρίξει λευκή πετσέτα στο θέμα των εμβολίων, συμβιβαζόμενοι πλήρως με τους τόσους θανάτους (περίπου ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ την ημέρα ή ένα μικρό ορεινό χωριό την εβδομάδα)!

  Και το χειρότερο; Μη λαμβάνοντας κανένα μέτρο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, δείχνει να ελπίζει στην ανοσία της κοινότητας έως το τέλος του έτους μέσω της νόσησης. Μέσω δηλαδή μιας μεθόδου που επιφέρει καθημερινά περισσότερους θανάτους και ακόμα πιο μεγάλη πίεση στις ΜΕΘ! Είναι δε εντυπωσιακό πώς έχουν συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση επιστήμονες που ήταν ιδιαίτερα αυστηροί, πολιτικοί του κυβερνώντος κόμματος αλλά και επιφανείς δημοσιογράφοι που ήταν διαπρύσιοι κήρυκες του υποχρεωτικού εμβολιασμού ακόμα και στο γενικό πληθυσμό. Άλλαξαν την άποψή τους; Ή την αναπροσαρμόζουν κάθε φορά ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης; Επαναλαμβάνουμε: Μιλάμε ότι κάθε μέρα χάνουμε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ ή ένα ορεινό μικρό χωριό!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ