Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Λάβρος Αντώναρος κατά Μητσοτάκη: «Παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον λαό ανερυθρίαστα – Παραιτήσου»

  Σφοδρή επίθεση έκανε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

  «Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Έλληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. Ο ίδιος επιμένει ότι “έχει πρόθεση” να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες “προθέσεις” διαψεύδονται συνήθως από τις εξελίξεις και την πραγματικότητα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  «Κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο, ανεπαρκέστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης αυτή την περίοδο. Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχύτερα. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ», τονίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

  Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

  «Οι δημοσκόποι δεν μπορούν (και δεν θέλουν πια) να καμουφλάρουν την κατρακύλα του. Οι επιχειρηματίες που μέχρι τώρα τον στήριζαν παίρνουν διακριτές αποστάσεις: “Χωρίς ηρεμία στην κοινωνία οι επιχειρήσεις δεν πάνε μπροστα”, μου είπε σημαντικός παράγοντας. 

  Αρκετά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα φιλικά, παίρνουν με επικριτικά κι αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αποστάσεις από την κυβέρνηση.

  Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Έλληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. 

  Ο ίδιος επιμένει ότι “έχει πρόθεση” να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες “προθέσεις” διαψεύδονται συνήθως από τις εξελίξεις και την πραγματικότητα. 
  Γι αυτό ο Μητσοτάκης είναι υπό προθεσμία. Πόσο θα κρατήσει αυτή η …προθεσμία δεν είναι αδιάφορο. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτακης κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους. 

  Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει όλο και περισσότερες κόκκινες γραμμές της εξωτερικής μας πολιτικής.

  Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο, ανεπαρκέστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης αυτή την περίοδο.

  Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχύτερα.

  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ . 

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος και επικίνδυνος για τη χώρα και την κοινωνία είναι ΠΙΑ και ανίσχυρος.

  Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε ένα υπουργό. Ένας δευτεροκλασάτος του είπε: “Δεν μπορείς να με αγγίξεις.”

  Ένας πιο σημαντικός του απάντησε: “Θα μείνω εδώ που είμαι.”

  Μπορεί να τους βάζει τις φωνές στο τηλέφωνο που του το κλείνουν. Αλλά τα μέλη της κυβέρνησης (ακόμη κι οι ακροδεξιοί μουσαφιραίοι) αυτονομούνται ένας ένας και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το άλλοτε πανίσχυρο τρίο του Μαξίμου.

  Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία.

  Στη κοινωνία προκαλεί όλο και περισσότερη οργή, αποστροφή και θυμηδία. Κάνεις πρωθυπουργός πριν από αυτόν δεν είχε φάει τόση καζούρα, δεν έχει γελοιοποιηθεί τόσο έντονα στη λαϊκή συνείδηση. Δεν τολμάει να πάει πουθενά χωρίς συνοδεία 100 με 150 αστυνομικών.

  Οι βουλευτές του καταγράφουν μαζική έξοδο ψηφοφόρων από το κομματικό συνονθύλευμα στο οποίο έχει “μετεξελιχθεί” η ιστορική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

  “Δεν θα αφήσουμε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο να μας τραβήξει κάτω σαν ρουφήχτρα”, μου είπε χτες βράδυ Βορειοελλαδίτης βουλευτής».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ