Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Κόλαφος η δημοσκόπηση της Alco για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αποδοκιμασία για τα μέτρα – Μειώνεται η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ (pics)

  Σημαντική μείωση της διαφοράς ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα καταγράφει δημοσκόπηση της Alco, με τους πολίτες να εκφράζονται αρνητικά για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και να βλέπουν εκλογές μέσα στο 2022.

  Στην έρευνα της εταιρείας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, καταγράφεται η ανησυχία των πολιτών για τις ανατιμήσεις με το 42% να αναφέρει ότι ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί αρκετά. Παράλληλα, το 43% αναφέρει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης δεν βοηθούν καθόλου την οικογένειά τους, ενώ το 22% απαντά «λίγο».

  Αποδοκιμασία καταγράφεται και για τον πρόσφατο ανασχηματισμό, με το 49% να τον αποτιμά αρνητικά και μόλις το 22% να βλέπει θετικά τις αλλαγές.

  Η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη στην πρόθεση ψήφου, με προβάδισμα 10%, ωστόσο η διαφορά έχει μειωθεί κατά 3 μονάδες, καθώς η κυβέρνηση καταγράφει φθορά. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ