Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη νέα δημοσκόπηση – Το συντριπτικό ποσοστό «βόμβα»(pics)

  «Ράπισμα» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελεί η δημοσκόπηση της Alco στην οποία αποτυπώνεται η έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας, την ασφάλεια αλλά και το νόμο Χατζηδάκη.

  Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Open, ένα συντριπτικό 55% απαντά αρνητικά στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η δυνατότητα διευθέτησης του χρόνου εργασίας με ατομική συμφωνία εργοδότη και εργαζομένου, θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά για τους εργαζομένους. Μόλις το 28% απαντά «θετικά» και το 17% «δεν ξέρω, δεν απαντώ». Πρόκειται για το βασικό αφήγημα του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη υπέρ το νόμου του, αφήγημα που καταρρίπεται από τους ίδιους τους πολίτες.

  Δημοσκόπηση Alco

  Στην ερώτηση αν στην καθημερινότητα «αισθάνεστε περισσότερο το ίδιο ή λιγότερο ασφαλείς, απ’ ό,τι πριν τρία χρόνια», το 48% απαντά «λιγότερο», το 33% «το ίδιο» και το 12% περισσότερο.

  Δημοσκόπηση Alco

  Επίσης, το 54% δηλώνει δυσαρεστημένο με τα μέτρα και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ικανοποίηση εκφράζει το 42%.

  Δημοσκόπηση Alco

  Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για αρκετούς υπουργούς. Τις περισσότερες αρνητικές γνώμες συγκεντρώνουν Άδωνι Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Μάκης Βορίδης.

  Δημοσκόπηση Alco
  Δημοσκόπηση Alco

  Σχετικά με την πρόθεση ψήφου, η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαμορώνεται στις 12,9 ποσοστιαίες μονάδες, με τη ΝΔ να πέφτει 0,3% και να συγκεντρώνει 36,9% έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ.

  Δημοσκόπηση Alco

  Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 6,8%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4% και το ΜέΡΑ25 με 3,3%.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ