Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Κυβερνητικό μπάχαλο με τα self tests: Άλλα λέει η Πελώνη και άλλα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

  Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε το κυβερνητικό αλαλούμ με την κυβερνητική εκπρόσωπο να λέει πως οι μαθητές και οι καθηγητές των εσπερινών λυκείων θα προμηθευτούν τα self test το σχολείο τους και τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης να λέει πως θα τα προμηθευτούν από τα φαρμακεία.

  Ο Γιώργος Γεωργαντάς μίλησε στον ANT1 και υποστήριξε ότι ήδη από χθες άρχισαν να συμπληρώνονται στην πλατφόρμα όλα τα ονόματα των καθηγητών, μαθητών, καθαριστριών και εργαζομένων στα κυλικεία τόσο των εσπερινών λυκείων όσο και των ΕΠΑΛ.

  Εκτίμησε μάλιστα ότι σήμερα Παρασκευή όλα τα στοιχεία θα έχουν συμπληρωθεί και θα μπορούν να προμηθεύονται τα τεστ από τα φαρμακεία.

  Την ίδια ώρα η Αριστοτελία Πελώνη μιλούσε στο OPEN και απαντώντας για το ίδιο θέμα είπε τα ακριβώς αντίθετα. Ότι δηλαδή, οι μαθητές των εσπερινών σχολείων θα παραλάβουν τα τεστ από τους διευθυντές τους στο σχολείο μέσα στο σαββατοκύριακο για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι τη Δευτέρα που ανοίγουν τα σχολεία.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ