Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Κρύβεται ο Μητσοτάκης – Να απαντήσει αν θα αποπέμψει τον Οικονόμου από τη ΝΔ

  «Ο κ. Βασίλης Οικονόμου με το πρωινό διακαναλικό παραλήρημά του απλά τα έκανε χειρότερα», σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας την πρωινή «διακαναλική» παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στις ενημερωτικές εκπομπές.

  Ο κ. Οικονόμου επέλεξε τα ψέματα αντί της συγγνώμης στους πολίτες για το χαρακτηρισμό «τζαμπατζήδες» επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους τεράστιους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και την επίθεση με fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής.

  Ωστόσο, ήδη άλλα στελέχη της κυβέρνησης και του «γαλάζιου» στρατοπέδου τηρούν αποστάσεις, για να μειώσουν το πολιτικό κόστος από τις δηλώσεις του.

  «Αφού επιτέθηκε χθες χυδαία στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τη ρήτρα Μητσοτάκη που ξεπερνά το μισθό ή τη σύνταξή τους και κινδυνεύουν με αποκοπή ρεύματος, λέγοντας ότι “έχουν γαλουχηθεί στο τσάμπα και τώρα πρέπει να πληρώσουν”, τώρα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

  «Το ερώτημα λοιπόν παραμένει για τον κ. Μητσοτάκη που κρύβεται: Συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ