Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Κοψοχέρηδες» υπουργοί που έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα

  Αν και ο «κοψοχέρης» είναι εκείνος που έχει μετανιώσει για την επιλογή του στις εκλογές, υπάρχουν και «κοψοχέρηδες» υπουργοί με την άλλη έννοια: εκείνοι, δηλαδή, που έχουν εκτεθεί τόσο πολύ διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα επιβαλλόταν υποχρεωτικός εμβολιασμός, που τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

  Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επεκταθεί η υποχρεωτικότητα πέραν των υγειονομικών έδινε στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έλεγε στις 3 Νοεμβρίου -δηλαδή την ίδια ημέρα που «ξόρκιζε» στο Mega και ο Κυριάκος Μητσοτάκης την υποχρεωτικότητα- ότι «όπως αναλύουμε τα δεδομένα εμβολιασμού τώρα, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η υποχρεωτικότητα δεν μπορεί να προσφέρει κάτι».

  «Όταν την επιβάλει κανείς πρέπει να έχει ταυτόχρονα δίπλα και την ποινή. Η κυβέρνηση εκεί που ήταν αυτονόητο ότι χρειάζεται υποχρεωτικότητα για να προφυλάξει το σύστημα, δηλαδή στους υγειονομικούς, από την αρχή πήρε την απόφαση και την εφάρμοσε», πρόσθετε.

  Περιττό να αναφερθεί ότι οι προαναφερθέντες αισθάνονται αδειασμένοι και, τινές εξ αυτών δεν το κρύβουν στους στενούς συνομιλητές τους. βεβαίως, αντίστοιχες διατυπώσεις έχει χρησιμοποιήσει και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που όμως δεν αισθάνεται καθόλου εκτεθειμένος. Βλέπετε, δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίζει με διαφορά μίας ημέρας τα πάντα και τα αντίθετά τους.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmatrix24.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ