Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκαλυπτει: «Η ΝΔ θα είναι πρώτη και με διαφορά στις εκλογές – Αυτές είναι οι διαφορές μας από τον ΣΥΡΙΖΑ»

  Η δήλωση που υπάρχει στον τίτλο του άρθρου ανήκει σε κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη να εμφανιστεί η διαφοροποίηση της Χαριλάου Τρικούπη με την Κουμουνδούρου σε μία σειρά από θέματα. 

  Όπως ανέφερε το… συγκεκριμένο κορυφαίο και ιστορικό στέλεχος το ΠΑΣΟΚ διαφέρει με τον ΣΥΡΙΖΑ: στον φράχτη του Έβρου και το μεταναστευτικό, στα εξοπλιστικά, στην εξωτερική πολιτική, στην λειτουργία των θεσμών. 
  «Όλα αυτά πρέπει να τα τονίζουμε», είπε. Στο πλαίσιο της στρατηγικής για τις μετεκλογικές συνεργασίες εκφράστηκε από το συγκεκριμένο στέλεχος η ανάγκη να φανεί και η απόσταση η οποία χωρίζει το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
  Η έκπληξη εδώ είναι πως πρόκειται για πρόσωπο που σε καμία περίπτωση δεν το λες «Αντι-ΣΥΡΙΖΑ». Το καμπανάκι που χτύπησε ο έμπειρος πολιτικός – ο οποίος στο παρελθόν έχει παρουσιαστεί ως πρόσωπο που θα μπορούσε να συμφιλιώσει τα δύο κόμματα – μπορεί να σχετίζεται και με το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δείχνει να πιέζεται από κάποιες μετρήσεις. 

  Υ.Γ: Είναι πεπεισμένος ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές και μάλιστα με διαφορά…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ