Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Κλείνει η Βουλή για μία εβδομάδα σε ένδειξη πένθους – Εθνικό πένθος την Τετάρτη ημέρα της κηδείας

  Κλειστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μείνει η Βουλή έπειτα από συνεννόηση των κομμάτων σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

  Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος δήλωσε πως έχει την έγκριση του πρωθυπουργού.

  Όπως ανέφερε: «Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινάει και τελειώνει υπό την καταθλιπτική σκιά, της εκδημίας της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του ΚΙΝΑΛ και διακεκριμένης κοινοβουλευτικού. Η θλίψη και η συντριβή, αντιπροσωπεύοντας πιστά είμαι βέβαιος σύσσωμο τον ελληνικό λαό, μας επιβάλλει να αποφασίσουμε στοιχειωδώς τη διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου για αυτή την εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να παγώσει το έργο αυτή την εβδομάδα.

  Συνομίλησα με τον πρωθυπουργό και συμφωνήσαμε να παγώσει το νομοθετικό έργο και με τα λοιπά κόμματα συμφωνήσαμε. Θα συνεννοηθούμε για την επόμενη εβδομάδα. Η Βουλή γίνεται κοινωνός του τραγικού νέου. Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας θα τιμήσουμε τη μνήμη μιας σημαντικής πολιτικού, άξιας γυναίκας, αφοσιωμένης μητέρας, αγαπητής συναδέλφου. Μιας πολιτικού που παρά την τεράστια δοκιμασία μέχρι την τελευταία στιγμή στα μάτια όλων και δεν είναι οξύμωρο, ήταν φέρελπις».

  Ανθοδέσμη και λουλούδια στο έδρανο που καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
  Ως τον ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της κυρίας Γεννηματά στο έδρανο που καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ οι βουλευτές εναπόθεσαν ανθοδέσμες και λουλούδια.

  Μάλιστα, ο πρόεδρος τη Βουλής Κώστας Τασούλας άφησε λίγα λουλούδια στα έδρανα πριν ανακοινώσει την αναστολή όλων των εργασιών της Βουλής για την τρέχουσα εβδομάδα. Επιπλέον, η Βουλή τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.

  Εθνικό πένθος την Τετάρτη ημέρα της κηδείας

  Την Τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη Φώφη Γεννηματά. Η σορός της προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών στις 10 το πρωί της Τετάρτης ενώ στις 14:00 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία. Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη κηρύσσεται εθνικό πένθος. Η Φώφη Γεννηματά θα ταφεί στο Α΄ Νεκροταφείο.

  Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου η κηδεία θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ