Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη – Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις – Θα επιστρέψει στο 7% ή και πιο χαμηλά

  Εγκλωβισμένο σε μια αδιέξοδη στρατηγική βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, το οποίο εμφανίζει αιμορραγία ψηφοφόρων.

  Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της MARC το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη εμφανίζει απώλειες της τάξεως του 1,5% και βρίσκεται μια ανάσα από το ψυχολογικό όριο του 10%.

  Σε περίπτωση κατά την οποία αρχίσει να κατρακυλάει σε μονοψήφια ποσοστά, τότε η φθορά μπορεί να είναι ραγδαία και να επιστρέψει στα γνώριμα ποσοστά τού 7%.

  Η εξέλιξη αυτή, όπως μεταδίδει το radar.gr, αποδίδεται από τους ειδικούς των δημοσκοπήσεων και τους επικοινωνιολόγους στην άρνηση του Νίκου Ανδρουλάκη να συνεργαστεί μετεκλογικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Το ΠΑΣΟΚ ανέβαζε τα ποσοστά του όσο καλλιεργούσε προσδοκίες συμμετοχής του σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

  Όταν άρχισε τα παιχνίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Ανδρουλάκης απέρριπτε με κατηγορηματικό τρόπο κάθε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, οι κεντρώοι ψηφοφόροι άρχισαν να το εγκαταλείπουν.

  Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν τον κίνδυνο να οδηγηθεί το κόμμα σε παρατεταμένη εσωστρέφεια που θα αποβεί καταστροφική, με δεδομένο ότι διανύουμε ήδη προεκλογική περίοδο.

  Δεν τολμούν, όμως, να δημοσιοποιήσουν τις διαφωνίες τους, γιατί τρέμουν το ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τα ψηφοδέλτια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ