Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος: Νέα δημοσκόπηση – κόλαφος για Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου (pics)

  Την απογοήτευση των πολιτών για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας καταγράφει το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Marc για λογαριασμό του Ant1.

  Μπορεί από το Μέγαρο Μαξίμου να πανηγυρίζουν για τα μέτρα στήριξης που λαμβάνουν, ωστόσο το συντριπτικό 82,5% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση χαρακτηρίζει ανεπαρκή τα μέτρα για την ακρίβεια. Μόλις το 14,4% έχει διαφορετική γνώμη και τα κρίνει επαρκή.

  Γράφημα δημοσκόπησης Marc

  Την ίδια στιγμή οι πολίτες δεν πείθονται από το κυβερνητικό αφήγημα ότι δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα για τη στήριξη των νοικοκυριών. Συγκεκριμένα, το 58% πιστεύει πως θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερα, ενώ μόλις το 31,9% πως έχουν δοθεί τόσα όσα αντέχει ο προϋπολογισμός.

  Γράφημα δημοσκόπησης Marc

  Με πολύ μικρή διαφορά, το 49,% των πολιτών εκτιμά πως τα μέτρα για την ακρίβεια έχουν τη σωστή κατεύθυνση, ενώ το 47,5% αναφέρει ότι είναι στη λάθος.

  Γράφημα δημοσκόπησης Marc

  Σχετικά με την ενεργειακή κρίση, το 75,2% επισημαίνει ότι δεν είναι κάτι περιστασιακό και θα διαρκέσει περισσότερο.https://8f3b2237c2166b140c24219b0f24f082.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

  Γράφημα δημοσκόπησης Marc

  Η αύξηση στις τιμές του ρεύματος προβληματίζει το 55% και ακολουθεί αύξηση στα αγαθά, τρόφιμα και είδη σούπερ μάρκετ με 52,2%. Καύσιμα αλλά και πετρέλαιο θέρμανσης είναι στις επόμενες θέσεις με 40,8% και 37,4% αντίστοιχα.

  Γράφημα δημοσκόπησης Marc

  Την ίδια στιγμή οι πολίτες δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι τόσο στα οικονομικά του νοικοκυριού τους, όσο και στην οικονομία της Ελλάδας. Συγκεκριμένα το 48,3% πιστεύει πως τα οικονομικά τους θα χειρότερα και το 51,3% πιστεύει πως το ίδιο θα ισχύσει και για την οικονομία της χώρας. Θετική εξέλιξη μέσα στο 2022, βλέπει το 58% των πολιτών όσον αφορά την πορεία της πανδημίας.

  Δημοσκόπηση Marc

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ