Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Καταιγίδα πολιτικών εξελίξεων: Γέφυρες Βενιζέλου με ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

  Έκπληκτοι έχουν μείνει στο Μέγαρο Μαξίμου – θα έπρεπε άραγε; – από την αντίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην γνωμοδότηση που ζήτησε πάροχος κινητής τηλεφωνίας από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία βρήκε τους περισσότερους νομικούς της χώρας απέναντι.

  Η τοποθέτηση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου εκτιμάται από πολλούς ότι τον φέρνει πιο κοντά -έτσι κι αλλιώς είχαν δρομολογηθεί καλύτερες σχέσεις – με την πολιτική του αξιοποίηση από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και δημιουργεί μια γέφυρα συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, η οποία δεν υπήρχε εδώ και καιρό.

  Στο πεδίο αυτό, να περιμένουμε κι άλλες εκπλήξεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και εξελίξεις που ενδεχομένως να αφορούν το μετεκλογικό σκηνικό.

  Για μια φορά ακόμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, τοποθετήθηκε στο θέμα μιλώντας στα «Παραπολιτικά» και ήταν απολύτως σαφής επισημαίνοντας οτι:

  «Θεωρώ, ότι πρέπει να τροποποιηθεί ή, ακόμα καλύτερα, να ανακληθεί η γνωμοδότηση, διότι ο κ. Ντογιάκος και νομικά ξέρει και έχει αποδείξει ότι έχει αίσθημα ανεξαρτησίας και νομίζω ότι δεν θα ήθελε να θεωρείται ότι παρεμποδίζει την εφαρμογή των εγγυήσεων του απορρήτου ή και οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος συνταγματικά κατοχυρωμένου».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ