Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Καρατζαφέρης: Καμαρώνω τον ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση!

  Μια «καλή κουβέντα» είχε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο επικεφαλής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και αυτή αφορούσε κυρίως τα «παιδιά» του, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και τον Θάνο Πλεύρη.

  «Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;», ανέφερε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον Alpha 98,9 και τον Τάκη Χατζή.

  «Αυτά τα τρία παιδιά, άξια καθόλα, σήμερα είναι ο πυλώνας, ο πυρήνας της κυβέρνησης και καμαρώνω κι ευχαριστιέμαι», προσέθεσε, καθορίζοντας με τον τρόπο του και το πρόσημο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θέλει να δηλώνει πως απευθύνεται και στον κεντρώο χώρο..

  «Ο Πλεύρης απευθύνεται στον πυρήνα των ακροδεξιούληδων»

  Για τον Θάνο Πλεύρη, «που είναι ο φρέσκος της παρέας», είπε: «Έχει όλες τις δυνατότητες. Απευθύνεται στον πυρήνα των ακροδεξιούληδων, που είναι και ο πυρήνας των αρνητών και μπορεί να τους μιλήσει, να τους πει “για σταθείτε ρε…”». Άρα, και ο κ. Πλεύρης είναι ακροδεξιός; «Με την έννοια που δίνουν σήμερα. Και μένα με έλεγαν ακροδεξιό κι ήταν η πλάκα, εγώ γέλαγα».

  Αν ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ένα καλό λόγο για τα πρώην στελέχη του κόμματός του, το ίδιο μάλλον ισχύει και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας πως στην ΔΕΘ «Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να βάλει το τρένο που είχε ελαφρώς εκτροχιαστεί ξανά στις ράγες. Εν πολλοίς μάλλον το πέτυχε, χωρίς τα ενθουσιώδη εκείνα σχόλια που θα άξιζαν τα μπράβο κ.λπ.».

  Στο ερώτημα αν η ΝΔ μπορεί να ανατρέψει το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία, με την ακρίβεια, τον κατώτατο μισθό, τις συντάξεις και άλλα βλέπει πως οι κινήσεις που έκανε στον ανασχηματισμό ήταν μάλλον θετικές.

  «Αυτά δεν χαρακτηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την χαρακτηρίζει αν μπορέσει να ανταπεξέλθει στις πολύ δύσκολες δοκιμασίες, με πρώτη την πανδημία. Αυτή τη στιγμή οι αγανακτούντες, οι ανόητοι αρνητές έγιναν ένα μπετό. Όλοι αυτοί αισθάνονται ότι εχθρός τους είναι ο Μητσοτάκης. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αφαιρεθεί από τον κόσμο που ακολουθούσε τη ΝΔ και πρέπει να βρει έναν τρόπο να το μαζέψει. Έχω την αίσθηση ότι έκανε κάποιες κινήσεις στον ανασχηματισμό που μπορεί να είναι καρποφόρες», σημείωσε.

  Αν προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε ένα θετικό λόγο, δεν συμβαίνει το ίδιο για τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο βλέπει ακόμα… θυμωμένο.

  «Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να είναι θυμωμένος. Αυτό το παιδί γεννήθηκε θυμωμένο και με αυτό τον θυμό που βγάζει χάνει και την αξία των όποιων επιχειρημάτων. Πρέπει να καταλάβει ότι τώρα δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει δοκιμαστεί, έχει τις αποτυχίες του, τα λάθη του, το μπρος πίσω και μία αντιπολίτευση που δεν είχε το 2015. Εννοώ τον Βαρουφάκη, που τον «στολίζει». Άρα, για τον κ. Τσίπρα, η δουλειά είναι πολύ δύσκολη».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ