Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Κίνηση – βόμβα του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων για την εταρεία που βγάζει τις δημοσκοπήσεις της ντροπής (pic)

  Επιστολή στη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έστειλε ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τη νέα δημοσκόπηση της Abacus Research που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σταθμού για τις ενέργειες του κόμματος προκειμένου να δημοσιοποιήσει η εταιρεία Abacus Research τα αστάθμητα δεδομένα των ερευνών της που δημοσιοποιήθηκαν από τη συχνότητα του καναλιού και ζήτησε στο πλαίσιο της δεοντολογίας και στο όνομα της διαφάνειας ο τηλεοπτικός σταθμός, ως εντολέας των ερευνών, να απαιτήσει από την εταιρεία τη δημοσιοποίηση των αστάθμητων δεδομένων των ερευνών της.

  Η επιστολή αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων επιστολών τόσο προς την Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων αλλά και προς την Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για προηγούμενη έρευνα της ίδια εταιρείας, η οποία και πάλι προβλήθηκε από τον Alpha στις 26 Ιανουαρίου, όπου υπήρξε αρνητική απάντηση.

  Η διαφάνεια αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αποκατάσταση της τρωθείσας εμπιστοσύνης των πολιτών προς τις έρευνες κοινής γνώμης αλλά και προς τα Μέσα Ενημέρωσης και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλουμε συνεχώς να πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

  Υπενθυμίζεται ότι ενόσω όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες βρίσκουν ότι η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι μονοψήφια, η Abacus έδωσε χτες διαφορά 11 μονάδες! Και μάλιστα χρησιμοποιεί όχι ακριβείς αριθμούς, αλλά διαστήματα ποσοστών, ώστε να είναι «καλυμμένη» σε περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό.

  Σαν να μην έφτανε αυτό, η Abacus προσπαθεί να πείσει το κοινό πως μόλις ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έχουν θετική άποψη για τον αρχηγό του κόμματος που ψήφισαν!

  Αναλυτικά η επιστολή:

  Επιστολή στον Alpha
  Επιστολή στον Alpha
  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ