Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Θρίλερ με απειλή παραίτησης Δένδια – Τι ζήτησε από το Μαξίμου – «Ο Τσίπρας συμφωνεί να είμαι πρωθυπουργός σε διακομματική κυβέρνηση»

  Υπό παραίτηση ή υπό «παραίτηση-μπλόφα» τελούσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τις τελευταίες ώρες, ενημερώνοντας μάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου για τις προθέσεις του, λόγω της πιθανής παρακολούθησής του από το λογισμικό Predator επί ένα χρόνο, σύμφωνα με όσα απίστευτα αποκαλύπτει το pronews.gr.

  Σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Εξωτερικών με στενούς συνεργάτες του ο Ν.Δένδιας συζητήθηκε το ενδεχόμενο παραίτησης, το οποίο σήμαινε άμεσα εκλογές αφού κατ’αυτό τον τρόπο θα δεχόταν επίσημα ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

  Το Μαξίμου ενημερώθηκε σχετικά και του ζητήθηκε να τοποθετηθεί άμεσα, αφού θα ακολουθούσε διάγγελμα Μητσοτάκη για άμεση προσφυγή στην κάλπη πριν τα Χριστούγεννα.

  Τελικά, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι δέχθηκε να μην παραιτηθεί, αλλά… υπό όρους.

  Ποιους:

  Οι εκλογές να γίνουν τον Ιούνιο

  • Αν η ΝΔ βγει πρώτη (και να συμβεί αυτό λόγω απλής αναλογικής δεν σχηματίζει κυβέρνηση) να υποστηριχθεί ο ίδιος ως… πρωθυπουργός διακομματικής.
  • Διατείνεται ότι ο Α.Τσίπρας «θα τον δεχόταν» για πρωθυπουργό!


  Ο Κ.Μητσοτάκης να παραμείνει πρόεδρος της ΝΔ

  Μάλιστα, ενώ τα παραπάνω είναι διασταυρωμένα, μία πηγή αναφέρει ότι έριξε την πρόταση για… άμεση πρωθυπουργοποίησή του με τον Κ.Μητσοτάκη «απερίσπαστο να ετοιμαστεί για τις εκλογές τον Ιούνιο» ως πρόεδρος του κόμματος!

  Δεν έχει ξεκαθαριστεί τι του απάντησε το Μαξίμου, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση δέχθηκε να μην παραιτηθεί.

  Εν συνεχεία βγήκε τα tweets για τις έρευνες υδρογονανθράκων και την συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής»:

  Για να προκληθούν αντιδράσεις από τους χρήστες, καθώς ο ίδιος είχε πει ότι «Δεν πρόκειται να γίνουν έρευνες στο βυθό της Μεσογείου από την Ελλάδα γιατί δεν είμαστε Σαουδική Αραβία»!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ