Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS προχώρησε στην πώληση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ στη Ρουμανία

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US), μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD), υπέγραψε συμφωνία με την Enel Green Power Romania SRL. μέλος του Ομίλου Enel, για...
More

  Latest Posts

  Θεωρεί τον εαυτό του καθεστώς: O Μητσοτάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να λογοδοτήσει οπουδήποτε

  Διαβάστε το απόσπασμα από την ΑΥΓΗ:

  Η πραγματικότητα είναι ότι, από την ώρα που έγινε πρωθυπουργός, ο Κ. Μητσοτάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να λογοδοτήσει οπουδήποτε.

  Δεν πρόκειται για κλειδαρότρυπα στην ιδιωτική ζωή του πρωθυπουργού. Αν τα σαββατοκύριακα του Κ. Μητσοτάκη γίνονται συνεχώς πολιτικό θέμα, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο. Πότε η παραβίαση του λοκντάουν για ποδήλατο στην Πάρνηθα, πότε το κορωνογλέντι στην Ικαρία, πότε το δείπνο με σελέμπριτις σε προστατευόμενο αρχαιολογικό χώρο στην Αντίπαρο, πότε οι διακοπές στο Κόστα Ναυαρίνο με έξοδα -απ’ ό,τι ακούστηκε- της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τώρα ήταν τα μπάνια στα Χανιά, την ώρα που καιγόταν η μισή Ελλάδα.

  Η πραγματικότητα είναι ότι, από την ώρα που έγινε πρωθυπουργός, ο Κ. Μητσοτάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να λογοδοτήσει οπουδήποτε. Και δεν μιλάμε μόνο για το πόθεν έσχες, το 1,5 εκατομμύριο χρέη στις τράπεζες και την κρυφή εταιρεία για την οποία αρνείται να δώσει εξηγήσεις. Μιλάμε επίσης και για την περιφρόνηση του κοινοβουλευτισμού. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, ο κανονισμός της Βουλής κακοποιήθηκε στην περίπτωση τόσο του ασφαλιστικού, όπου δόθηκαν μόλις λίγες ώρες για την ακρόαση των φορέων, όσο και του ταμείου ανάκαμψης, που στριμώχτηκε σε μία και μοναδική συνεδρίαση. Για να περάσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα μια μεταρρύθμιση που θα κοστίσει πάνω από 50 δισ. στο Δημόσιο και ένα σχέδιο που κατευθύνει 37 δισ. στις τσέπες ελάχιστων φίλων του πρωθυπουργού. Μετά, κολύμπι στα Χανιά για ξεκούραση. Ανθρώπινο.

  Γιατί ο Κ. Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως καθεστώς. Και δεν ενδιαφέρεται καν να το κρύψει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ