Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  «Θα πουλήσει μπόλικο Πολάκη…» – Το σύστημα Μητσοτάκη και η προϋπόθεση για να κερδίσει ο Τσίπρας τις εκλογές

  Διαβάστε ένα απόσπασμα από το άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro.gr:

  Από τους δυο διεκδικητές της νίκης στις επόμενες εκλογές, ο Μητσοτάκης θα προσέλθει με το το φορτίο της πολιτικής του που θα ισούται με αδυναμία να προβάλλει ως φορέας εξόδου από την κρίση. Είναι αυτός που τη βάθυνε.

  Γι’ αυτό προσπαθεί από τώρα να δημιουργήσει όρους σύγκρισης όχι για την επόμενη μέρα των εκλογών, αλλά με αναδρομή στην προηγουμένη μέρα των… προηγουμένων εκλογών

  Κατά τις δηλώσεις του, θα ζητήσει να συγκριθεί η δική του διακυβέρνηση, με τη διακυβέρνηση Τσίπρα.

  Η πορεία προς τα πίσω είναι ομολογία ήττας. Δεν θέλει να αποτιμηθεί η διακυβέρνησή του σε σχέση με το μέλλον που διαμορφώνει για την κοινωνία, αλλά να οδηγηθεί η προεκλογική αντιπαράθεση σε σκηνοθετημένη σύγκρουση με όρους παρελθόντος.

  Είναι η μόνη ελπίδα του, σε συνδυασμό με τις αθέμιτες μεθόδους που θα χρησιμοποιήσει το σύστημα Μητσοτάκη.

  Τα ΜΜΕ θα κρύψουν ότι ο ίδιος παρέλαβε βιώσιμη οικονομία, με κολοσσιαίο απόθεμα, τη χωρά σε κανονική τροχιά στο διεθνή χώρο και κρίσιμά προβλήματα λυμένα.

  Όπως θα κρύψουν και ότι ο Τσίπρας παρέλαβε τη χώρα χρεοκοπημένη, τα ταμεία άδεια και τη διεθνή κοινότητα σε ανθελληνικό παροξυσμό.

  Το ίδιο σύστημα θα εστιάζει όχι στην έξοδο από τα Μνημόνια στον …Βαρουφάκη και τον Λαφαζάνη, θα ξαναμιλήσει για την κωλοτουμπα στο Δημοψήφισμα, και θα πουλήσει μπόλικο… Πολάκη. Από το κόνσεπτ του 2019 θα λείπει μονο η προδοσία της Μακεδονίας μας.

  Αν ο Μητσοτάκης θα εμφανιστεί επιθετικά, γιατί δεν είναι σε θέση να αμυνθεί, από την πλευρά του ο Τσίπρας δεν πρέπει να μπει με κανένα τρόπο σε τέτοιου είδους αναμέτρηση.

  Πρέπει να οδηγήσει τον αντίπαλο του σε αντιπαράθεση των δυο ανδρών μεν, αλλά για το μέλλον.

  Στην πορεία προς τις κάλπες ο Μητσοτάκης πρέπει να κρίνεται και να απολογείται -απέναντι στον Τσίπρα που θα προτείνει για την επόμενη μέρα. Το παρελθόν κρίθηκε.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να εγκαταλείψει την ενασχόληση με τον εαυτό του και να εντάξει τις δυνάμεις του στα κοινωνικά μέτωπα. Όσο ισχυρός και αν εμφανισθεί πάλι από πάνω ο Μητσοτάκης -όπως και όσο αδίστακτο θα είναι το σύστημα Μητσοτάκη- τόσο πιο ισχυρός και πιο μπροστά θα βγαίνει ο Τσίπρας κινούμενος με τους από κάτω.

  Σ’ αυτό το πλαίσιο τις περισσότερες πιθανότητες νίκης έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Γιατί η κοινωνία και το εκλογικό σώμα είναι μεγέθη μεγαλύτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ