Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  «Θα έβρεχαν μόνο τα πόδια…» – Προκλητικός ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ειρωνεύεται τους μαθητές (vids)

  Οι σοκαριστικές εικόνες με τους μαθητές στη Νέα Φιλαδέλφεια να βγαίνουν από το πλημμυρισμένο σχολείο μέσα από την αυτοσχέδια γέφυρα με θρανία που είχαν στήσει οι καθηγητές τους, αντί κάνει τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ να σκύψει τον κεφάλι, τον έκαναν να βγάλει χολή και ειρωνεία.

  Η αντίδρασή τους στις εικόνες που προκάλεσαν οργή στο πανελλήνιο, ήταν πως οι μαθητές θα έβρεχαν μόνο τα πόδια τους. Δήλωση που άφησε ενεούς τους τηλεθεατές του ANT1.

  Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, για να στηρίξει, μάλιστα, την αδυναμία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στην κακοκαιρία «Μπάλλος» παρά το γεγονός ότι οι μετεωρολόγοι είχαν ενημερώσει εγκαίρως για τα ακραία φαινόμενα, έφτασε στο σημείο να δείξει ένα βίντεο από πλημμύρες στη Γερμανία.

  Έδειχνε πλημμυρισμένο νοσοκομείο στη Γερμανία και είπε αφήνοντας άναυδους τους συνομιλητές του και τους τηλεθεατές ότι ευτυχώς στη Γερμανία δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ που να πατάει σε κάθε καταστροφή και να κάνει σπέκουλα για να κερδίζει πολιτικούς πόντους.

  Ω, ναι αυτό το περί σπέκουλας με τις καταστροφές το είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ