Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Η χωρίς προηγούμενο αθλιότητα του Μητσοτάκη

  Η αδιανόητη ενέργεια του Μητσοτάκη να συνδέσει την εμπρηστική επίθεση στον Real με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μία από τις πιο χυδαίες πολιτικές πράξεις που θα έχει να θυμάται ο κόσμος στο προσεχές μέλλον.

  Διαβάστε τι αναφέρει το κύριο άρθρο της εφημερίδας “Αυγή”:

  Και είναι ενδεικτική του ήθους και της ποιότητας του ανθρώπου που κυβερνάει τις… τύχες της χώρας. Ειδικά όταν εκφωνείται από το βήμα της Βουλής.
  Δεν τον γνωρίσαμε σήμερα φυσικά τον Μητσοτάκη. Είναι ο άνθρωπος που είπε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πούλησε τη Μακεδονία για τις συντάξεις. Ο άνθρωπος που οργάνωσε μια εκστρατεία μίσους για το Μάτι ρίχνοντας λάσπη με το τσουβάλι για κότερα και πούρα. Ο άνθρωπος που έστησε το κοινοβουλευτικό όνειδος της Προανακριτικής για τον Παπαγγελόπουλο, αποκαλώντας μάλιστα «συμμορία» ανθρώπους που τελικά απαλλάχθηκαν.
  Ο άνθρωπος που έχει διασύρει τη χώρα για την ελευθερία του Τύπου, τις διώξεις δικαστικών, την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος. Αλλά και τα οικονομικά της πανδημίας, τις απευθείας αναθέσεις και τον προβληματικό τρόπο λειτουργίας των δημοσίων συμβάσεων. Ο άνθρωπος που συνέπραξε με τη ΔΕΗ σε μια πρωτοφανή ληστεία εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.


  Τώρα, πανικόβλητος μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει το παιχνίδι, επιστρατεύει μια άθλια κατηγορία κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Την ίδια ώρα που κλαίγεται για την τοξικότητα της αντιπολίτευσης.


  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η επιτομή της πολιτικής αθλιότητας. Και ως τέτοιος πρέπει να περάσει στην Ιστορία. Σύντομα ελπίζουμε…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ