Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Η τελική αντεπίθεση του Αλέξη Τσίπρα: Τα επιφανή πρόσωπα από την κοινωνία που φέρνει στον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι αποχωρούν και ποιοι θα είναι στην ηγετική ομάδα

  Του Βασίλη Σκουρή

  Τον οδικό χάρτη αντεπίθεσης προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεδιπλώνει μετά την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας.

  Εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να εξαγγείλει τα πρώτα ονόματα στελεχών επιφανών προσώπων από την κοινωνία, πιθανότατα υπό τη μορφή μιας Επιστημονικής Επιτροπής. Στην κατεύθυνση αυτή έχει εργαστεί πρωτίστως ο ίδιος, με σειρά παρασκηνιακών συναντήσεων και διαβουλεύσεων όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και σειρά στενών και εμπίστων συνεργατών του, όπως ο Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του Πολιτικού του Γραφείου Μιχάλης Καλογήρου.

  Το αμέσως επόμενο διάστημα επίσης θα αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα το χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου του κόμματος και τον οδικό χάρτη προς αυτό. Πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα είναι το Συνέδριο να διεξαχθεί εντός του έτους και συγκεκριμένα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, εκτός βεβαίως και αν η πανδημία λάβει απρόσμενες διαστάσεις. Είναι δε θέμα χρόνου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της στήλης, να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο και εν συνεχεία η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, ώστε να λάβει τις οριστικές αποφάσεις.

  Τέλη Οκτωβρίου, πάντως, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Συνέδριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, θα υπάρξει αλλαγή φρουράς στα ηγετικά κλιμάκια, καθώς ο –επιτυχημένος- Γραμματέας Σωτήρης Αλεξίου θα κάνει το δικτατορικό του πιθανότατα στο εξωτερικό, ενώ και άλλα κορυφαία στελέχη θα μετακομίσουν λόγω και ηλικίας στο κόμμα.

  Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί το momentum που πέτυχε στη ΔΕΘ το αμέσως επόμενο διάστημα θα εντείνει τις επισκέψεις του στην επαρχία, καθώς και τις συναντήσεις του με συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις, ενώ θα προχωρήσει και σε περαιτέρω εξειδίκευση των προγραμματικών δεσμεύσεων που παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗieidiseis.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ