Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η στροφή που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στο δρόμο για τις εκλογές και αυτό που θέλει να αποφύγει οπωσδήποτε

  Ο Αλέξης Τσίπρας, που το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί στροφή προς τη «μεσαία τάξη», δείχνει υπό τις παρούσες συνθήκες να θέλει να αποφύγει το Συνέδριο του κόμματος, το οποίο και θα πραγματοποιήσει μόνο αρχές του επόμενου χρόνου, μόνο εάν η πανδημία επιτρέψει την φυσική παρουσία 5.000 περίπου προσώπων.

  Από 25 έως 27 Ιουνίου, άλλωστε, θα πραγματοποιηθεί η Προγραμματική Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία και θα εγκρίνει το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος, το οποίο έχει διαμορφώσει επιτροπή υπό τον Γιώργο Σταθάκη.

  Στη Συνδιάσκεψη δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναταράξεις, με ψηφοφορίες επί προγραμματικών θέσεων, οι οποίες πάντως θα είναι ασφαλώς πολύ λιγότερες από το εάν θα γινόταν Συνέδριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, θα αποκτήσει προεκλογικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από πανελλαδικό σώμα και θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες αντεπίθεσής του.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Συνδιάσκεψη είχε προγραμματιστεί για τις 11-13 Ιουνίου, αλλά εκτιμήθηκε ότι οι δυνάμεις του κόμματος θα πρέπει να επικεντρωθούν στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για το εργασιακό, που θα ψηφίζεται εκείνο το διάστημα.

  (Απόσπασμα από άρθρο του Βασίλη Σκουρή στο ieidiseis.gr)

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ